About the Author

8 Reviews

  1. Datum: juni 7, 2018 at 07:44
    Naam: Edwin Brongers

    Ford Fiesta | 2014 | 5-deursOp een goede en eerlijke wijze geadviseerd door dhr. Kruizinga die mij, tijdens m'n zoektocht naar een andere auto, ook buiten kantooruren wilde ontvangen. Een goede service ervaren doordat ik o.a. ook bij alle formaliteiten omtrent de aankoop geholpen werd. Binnen 2 dagen kon ik m'n nieuwe auto (inclusief een grote onderhoudsbeurt) ophalen! Beantwoorden

  2. Datum: mei 28, 2017 at 20:41
    Naam: Henk en Roelina Fluks

    VW tiguan 2.0 TDIZoekopdracht geplaatst bij Kruizinga auto met onze wensen. Jorick is op zoek gegaan en kwam al spoedig met een aantal voorstellen. De auto waar onze keus op is gevallen stond in Duitsland. Jorick heeft de auto zelf met de auto ambulance opgehaald. Ook heeft Jorick alle formaliteiten waarbij je met het importeren van een auto te maken krijgt geregeld en is de auto bij ons thuis afgeleverd. Wat wij ook op prijs stelden was dat onze oude auto bij Kruizinga Auto kan worden ingeruild en er een goede prijs voor wordt geboden. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de service die geboden is tijdens het hele traject. Beantwoorden

  3. Datum: maart 4, 2017 at 10:53
    Naam: Peter en hedy

    Ford fiesta 1.4 titanium Na een zoekopdracht te hebben gegeven, kwam al heel snel een goed voorstel, precies de auto die voldoet aan onze wensen. Jorick luistert goed naar de wensen van de klant, eerlijkheid en betrouwbaarheid zoals het hoort. Gisteren onze auto opgehaald en zijn echt tevreden over de service die wordt gegeven. Ga zo door en wij kunnen het een ieder aanraden, hier een betrouwbare auto te kopen. Beantwoorden

  4. Datum: januari 15, 2017 at 18:29
    Naam: C van Boven

    Opel Corsa 150 adam 3 deursBen zeer te spreken over Kruizinga Auto. Altijd bereikbaar, eerlijk over de auto en een perfecte service. Kruizinga Auto is een betrouwbaar adres is ons gebleken. Een aanrader voor iedereen die een kwalitatief goede auto zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Veel succes in de toekomst! Beantwoorden

  5. Datum: januari 15, 2017 at 18:24
    Naam: Cor van Boven

    Opel Corsa Adam 150 3 deursBij Kruizinga Auto eind vorig jaar een Opel Corsa gekocht. Een eerlijk -en betrouwbaar adres is gebleken. De heer Kruizinga was altijd bereikbaar en hield ons steeds op de hoogte betreft de aankoop. Hij heeft ons een keurige auto geleverd met een prima service. Ben zeer positief over de werkwijze van de heer Jorick Kruizinga. Beantwoorden

  6. Datum: februari 9, 2016 at 07:48
    Naam: Teun en Terèse Buter

    Ford Fiesta SportZeer tevreden over de handelwijze van Kruizinga. Door de winterse weersomstandigheden konden wij geen goede proefrit maken, maar durfden te vertrouwen op wat ons is verteld en hebben goede afspraken kunnen maken. Wij zijn zeker niet teleurgesteld, maar bijzonder in onze sas met de aankoop. Beantwoorden

  7. Datum: januari 23, 2016 at 08:06
    Naam: Herman

    Ford Fiesta 1.25 SportPrima service, Eerlijk over de auto, Tevreden klant. Beantwoorden

  8. Datum: januari 15, 2016 at 20:10
    Naam: Jansen

    BMW 1 serie M135i 2014Tijdens de aankoop ben ik goed op de hoogte gehouden en de auto is keurig zoals afgesproken bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden over de behandeling en afhandeling bij de aankoop van onze BMW. Beantwoorden

Laat een bericht achter

Add your own review

Geef een beoordeling!