Kruizinga Auto

Kruizinga Auto heeft een verfrissende kijk op het aankoopproces van een jong gebruikte auto. Naast de auto’s die bij ons op voorraad staan zien wij de voordelen om een auto niet meer in de showroom aan te schaffen maar online middels een bestelling.

Omdat u de auto op bestelling gaat aanschaffen moet u ervan uit kunnen gaan dat de auto in nieuwstaat verkeerd. Om dit te kunnen garanderen wordt de auto volledig door de merkdealer gecontroleerd en afleveringsklaar gemaakt. Tevens krijgt u een uitgebreide garantie waarmee u bij de lokale merkdealer terecht kunt.

Daarbij is het niet alleen belangrijk dat u een goed gevoel heeft over uw auto, maar ook over ons. Persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service staan bij Kruizinga Auto daarom centraal.

Neem een kijkje in ons aanbod of neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen of uw wensen door te nemen.

Openingstijden op afspraak

Maandag 08.00 uur - 22.00 uur
Dinsdag 08.00 uur - 22.00 uur
Woensdag 08.00 uur - 22.00 uur
Donderdag 08.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 uur - 22.00 uur
Zaterdag 08.00 uur - 22.00 uur
Zondag 08.00 uur - 22.00 uur
JorickKruizinga

Algemene informatie

Jorick Kruizinga Oprichter Kruizingaauto.nl
info@kruizingaauto.nl
+31 (0)6-14216893
Bekijk mijn Linkedin profiel
Bekijk onze Facebook pagina
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Steeds vaker wilt u uw zaken regelen op een tijdstip en manier dat het u uitkomt. Daarom zijn wij 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar.

Heeft u vragen per mail dan kunt u deze mailen naar info@kruizingaauto.nl

 

Reviews

Reviews

Klanttevredenheid heeft bij Kruizinga auto prioriteit. Daarom vragen wij onze klanten na aflevering van de auto naar hun tevredenheid. De resultaten zijn voor u inzichtelijk en u kunt deze op onze website terugvinden.

 

Zoekopdracht

Zoekopdracht

Indien u een auto zoekt die momenteel niet in onze online showroom is opgenomen gaan wij voor u op zoek. Met het zoekformulier kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Ook hierbij zult u genieten van de financiële voordelen en volledige fabrieksgarantie.